Tilaa tavarat
suoraan työmaalle

Zinga-sinkki 2 KG

Lisää tuote tarjouspyyntöön

Sinkillä pinnoittaminen on hyvin suosittu tapa suojata metallirakenteita ruostumiselta. Tämä johtuu siitä, että sinkkipinta muodostaa katodisen suojan, itse asiassa sinkkipinta ruostuu teräspohjan asemesta, hyvin hitaasti kylläkin. Vaikka sinkkiin tulee naarmu, ruoste ei leviä sinkkipinnan alla eikä aiheuta kuplintaa eikä ruosteen esiin ryömimistä. Ongelma on, että tavallinen sinkkipinnoitus on vaikea suorittaa -varsinkin paikan päällä. Tavallinen maali on helppo levittää. Maali muodostaa sulun ilman vaikutukselle ja suojaa teräspintaa jonkin aikaa. Mutta heti, kun sulku murtuu, ruoste alkaa levitä maalin alla ja aiheuttaa hilseilyä. Eivät edes useimmat niin sanotut sinkkimaalit ratkaise tätä ongelmaa, pääasiassa siksi, että ne eivät sisällä tarpeeksi sinkkiä muodostaakseen katodista suojaa. Juuri tämän vuoksi ZINGAn käyttö antaa ainutlaatuisia etuja.

Parempi suoja – ZINGA-sinkki.

ZINGA-kylmäsinkkimenetelmä muodostaa jopa paremman suojan kuin normaali kuuma- tai spraysinkitys ja on yhtä helppoa kuin maalaus. ZINGA muodostaa katodisen suojan, koska se on vähintään 96-prosenttisesti puhdasta sinkkiä. Tieteelliset kokeet osoittavat lisäksi, että sillä on myös sulkuominaisuus.

ZINGA-sinkin edut

ZINGAn käyttö on helppoa ja turvallista. Se on one-pack -sinkitysmenetelmä, joka voidaan levittää siveltimellä tai spraypullolla.

  • Zinga voidaan levittää paikan päällä; tällöin kohdetta ei tarvitse purkaa ennen käsittelyä.
  • Aikaisemmin kuumasinkityn pinnan voi käsitellä Zingalla ja täten vahvistaa katodista suojaa.
  • Pinnan hiekkapuhallus ei ole normaalisti välttämätöntä. Zinga voidaan levittää lievästi ruostuneelle pinnalle.
  • Aikaisemmin levitetty Zinga-kerros voidaan uudistaa lisäämällä toinen kerros, jolloin syntyvä uusi pinta on yhtä hyvä kuin alkuperäinen -kerrokset sekoittuvat keskenään.
  • Zinga on yleensä erinomainen primer, jos halutaan käyttää muita pinnotteita.
  • Koska Zinga-pinta hapettuu, se muodostaa kovan sulun, joka vastustaa erittäin hyvin valkoruostumista, joka normaalisti iskee tavalliseen sinkkigalvanointiin.
  • Tartuntakokeet osoittavat, että Zingan sitoutuminen teräkseen on erinomainen. Vaikka kulutus vahingoittaa sitä, se ei hilseile pois.

Koska jokainen Zinga-kerros sekoittuu täysin edellisiin kerroksiin, extra suojaus ja korjaukset voidaan suorittaa milloin tahansa hyvin vähäisin kustannuksin. Zinga-pintaa ei tarvitse koskaan poistaa kokonaan; se tarvitsee vain osittaista uudistamista vuosien mittaan.

Zinga-pinnoitusta voidaan vahvistaa yhä uudelleen hyvin alhaisin jatkokustannuksin, jolloin katodinen suojaus kestää rajattoman ajan. Kerrosten välille ei synny mitään sulkua tai rajaa. Uudelleen galvanointi voidaan suorittaa yhä uudelleen.